Bewoners Oranjebuurt krijgen sloopvoorrang

Bewoners Oranjebuurt krijgen sloopvoorrang

Vanaf 20 december ontvangen alle bewoners, met een huurovereenkomst voor onbepaalde tijd, van de Margrietstraat, Marijkestraat en Willem de Zwijgerstraat sloopvoorrang. Met de sloopvoorrang gaan bewoners voor andere woningzoekenden. Dit wil zeggen dat u, als bewoner, voorrang krijgt op een minimaal vergelijkbare woning van Rhiant.

Woningaanbod

U kunt met de sloopvoorrang zelf reageren op het woningaanbod van Rhiant op www.woonkeus.nl. Krijgt u een woning aangeboden en voldoet deze bij nader inzien niet aan uw wensen? Geen probleem. U kunt deze zonder consequenties afwijzen.

Meeste punten

Als meerdere mensen met een sloopvoorrang die op dezelfde datum afloopt reageren op dezelfde woning, dan krijgt degene met de meeste punten de woning als eerste aangeboden. Als de eerste kandidaat 'nee' zegt, wordt het aanbod aan de tweede kandidaat gedaan. En zo verder.

Passend toewijzen

Rhiant dient de woningen passend toe te wijzen. Alle informatie over passend toewijzen vindt u hier.

Vragen

Heeft u moeite met het zoeken van een geschikte huurwoning via Woonkeus of heeft u nog vragen over de sloopvoorrang? Onze bewonersbegeleiders, Claudia en Marjette, staan voor u klaar en helpen u graag. U kunt ze het beste bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon (078) 681 21 52.

Gerelateerde artikelen